Β1 - Β2 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ


Καλησπέρα παιδιά !

Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά και να χρησιμοποιήτε το χρόνο σας δημιουργικά, απολαμβάνοντάς τον !

Μπορούμε να κρατήσουμε μέσα από εδώ μία επαφή μέχρι να ξαναβρεθούμε από κοντά .
 Να σας στέλνω μερικές ιδέες ή θέματα για να ζωγραφίζετε ή να φτιάχνετε κολλάζ ή άλλες κατασκευές και μετά μπορείτε να μου στέλνετε φωτογραφίες των έργων σας στο e-mail μου !

Λοιπόν, τώρα που είσαστε στο σπίτι έχετε πολύ πιό εύκολη πρόσβαση σε πολλά και διάφορα ύλικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε συνθέσεις με την τεχνική του κολλάζ !
Μπορεί να είναι ευτελή υλικά ή πράγματά που θα πήγαιναν για πέταμα αν εσείς δεν τα αξιοποιούσατε δίνοντάς τους έναν άλλο ρόλο μέσα στις δημιουργικές σας συνθέσεις.
π.χ. Κομμάτια ύφασμα από παλιά ρούχα, πετσέτες κλπ, χαρτιά-χαρτόνια όλων των ειδών, κουμπιά, κλωστές, παλιές ή τωρινές φωτογραφίες, καρτ-ποστάλ, γραμματόσημα, σπιρτόκουτα , φυσικα υλικά οπως ξυλαράκια, φύλλα, όσπρια, ζυμαρικά,πλαστικά καπάκια από συσκευασίες και ό,τι άλλο μπορεί να σας φανεί γοητευτικό ή χρήσιμο.

Θα χρειαστείτε ένα χαρτί ή χαρτόνι που θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα κολλήσετε τα υλικά σας αφού αποφασίσετε περίπου τη συνθεση. Μπορείτε να επέμβετε εννοείται και με χρώμα σε όποιο στάδιο θέλετε.
Φυσικά θα χρειαστείτε και κόλλα!!

Μπορεί να είναι και ένα δικό σας σχέδιο ή ζωγραφιά στο οποίο-α να προσθέσετε στοιχεία κολλάζ.

Το θέμα εδώ είναι ελέύθερο . Ελεύθερη (αφηρημένη) σύνθεση.

Θα πρότεινα να μπείτε να δείτε κολλάζ εικαστικών όπως η Lee Krasner, o George Braque, Pablo Picasso, Henri Matisse, Kurt Schwitters . Μπορεί να σας δώσουν ιδέές ή να σας εμπνεύσουν!

Καλή επιτυχία , σε όσους έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν !!!
Δοκιμάστε και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να σας εκπλήξει !!

Θα περιμένω με ανυπομονεσία να δω φωτογραφίες των έργων σας ή των προσπαθειών σας στο e-mail μου και να τα συζητήσουμε  !


Σας χαιρετώ προς το παρόν , κ. Σαμοΐλη Αγγελική

(διαδώστε  το μεταξύ σας !!!)
Θα ανεβάζω σε αυτή την σελίδα όσα έργα μου στέλνετε για να τα βλέπετε και εσείς!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

A1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ

Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ