Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ






Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ

Καλησπέρα παιδιά !
Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά και να χρησιμοποιήτε το χρόνο σας δημιουργικά, απολαμβάνοντάς τον !

Μπορούμε να κρατήσουμε μέσα από εδώ μία επαφή μέχρι να ξαναβρεθούμε από κοντά .
Να σας στέλνω μερικές ιδέες ή θέματα για να ζωγραφίζετε ή να φτιάχνετε πράγματα και μετά μπορείτε να μου στέλνετε φωτογραφίες των έργων σας στο e-mail μου.

1) Τώρα που έχετε (ίσως) αρκετό χρόνο στο σπίτι είναι ευκαιρία να τελειώσετε το έργο με την προοπτική (που είχε αρκετή ψιλοδουλειά για πολλούς). Αν έχετε σχεδιάσει πολλές λεπτομέρειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως είχαμε πει σταθερά υλικά (όπως ξυλομπογιές π.χ.) για τα σημεια με τις λεπτομέρειες ή αν είναι πολύ “πυκνό” το σχέδιο σε κάποια σημεία μπορείτε να το αφήσετε και σχέδιο (ή να πατήσετε πάνω στα περιγράμματα με χρωματιστή ξυλομπογιά σε κάποια σημεία – θα είχε ενδιαφέρον) και να απλώσετε άφοβα υδατόχρωμα ή ό,τι άλλο χρώμα θέλετε σε μεγαλύτερα σχήματα-επιφάνειες.
Μπορείτε να χρεισιμοποιήσετε και άλλα υλικά όπως υφάσματα με μοτίβα(από παλιά ρούχα-πετσέτες, κομμάτια από φωτογραφίες ή περιοδικά ή άλλα είδη χαρτιού με ενδιαφέρουσες υφές, κλωστές ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστήτε και σας εξυπηρετεί για το αποτέλεσμα που θέλετε ή και για να το διασκεδάσετε περισσότερο με τη σύνθεση!

2)Όσοι είχατε βγάλει φωτογραφίες από τις “Αφρικάνικες μάσκες” σας (έχω και γω κάποιες) μπορείτε να τις στείλετε να τις ανεβάσουμε σε αυτή τη σελίδα!

3)Αν έχετε κάποιο άλλο θέμα που δεν προλάβατε να τελειώσετε για οποιοδήποτε λόγο είναι ευκαιρία να το ολοκληρώσετε (αν έχετε όρεξη) και να το στείλετε μαζί με το θέμα της εργασίας!

Ας ξεκινήσουμε με αυτά να “ξαναζεσταθούμε” και ξαναμιλάμε!
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, καθοδήγηση, σχολιασμό, σκέψη θέλετε να μοιραστήτε μαζί μου !

Ανυπομονώ να έχω νέα και έργα από σας!

Σας χαιρετώ προς το παρόν, κ.Σαμο'ί'λη Αγγελική

"ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΣΚΑ" 
      
Τερέζα Γηγοράσκου και Μελίνα Μπλάι
 





Δήμητρα Χατζηθεοδώρου - Αντρέινα Μούτσι - Πολυξένη Τεντόμα










Έργο της Μελίνας Μπλάι
Θέμα: "Λαϊκή αγορά"
 (προπτική με ένα σημείο φυγής)



Πασχαλινή Κατασκευή, έργο της
Τερέζας Γρηγοράσκου







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

A1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ